MajooouMap - Official

MajooouMap - Official

Hurá do Kroměříže!

V novém updatu MajooouMap Gold 2.3, který je určen pro verzi hry 1.45, Vám opět přinášíme spoustu novinek. Tentokrát MajooouMap dosahuje významného milníku v podobě nového velkého města. Do MajooouMap přichází Kroměříž!
Je potřeba dodat, že se prozatím jedná pouze o průmyslovou část na východě Kroměříže. Další části tohoto nádherného okresního města budou přidávány v několika následujících updatech.

Mimo to, se v novém updatu projedeme nově i přes centrum Hulína a následně po silnici I/47 kolem obce Bílany až do zmiňované Kroměříže. Kdo ale nechce jezdit po okresní silnici, může nově využít dálnic D55 a D1. Celkem je v MajooouMap přibylo asi 15 km nových silnic.

Ale to není samozřejmě není vše 😊
Mimo nové úseky bylo potřeba zrenovovat ty staré a škaredé, takže si můžete užít i kompletního reworku obcí Podolí a Popovice. Reworkem prošlo i okolí čerpací stanice u Veletin a konečně je obousměrně průjezdná silnice E50 kolem Zlechova – provoz je zde veden po nové objízdné komunikaci z důvodu výstavby dálnice D55 😊
Nakonec se nového vzhledu dočkal i areál v průmyslové zóně Napajedel a mnozí také ocení rework frekventované křižovatky ve Starém Městě u Kovosteelu.

Mimo to se přidaly nové české skiny na AI vozidla, nové billboardy a reklamy, upravily se kamerové záběry pro vyhlídková místa a spousta dalších menších oprav a úprav 😊

Jak aktualizovat? Nejdříve smažte ze složky mod staré soubory MajooouMap, poté si z našeho webu ze sekce Moje Nákupy/MajooouMap Gold stáhněte nové soubory. Po stažení extrahujte a vzniklé soubory .zip vložte opět do složky mod.

A co v příští verzi?
Příště se můžeme těšit minimálně na:
• Postoupky a Hradisko (části Kroměříže)
• Bezměrov
• Popůvky (Kojetín)
• Křenovice
• D1 prodloužena na exit 253

Pokud půjde vývoj od ruky, tak se třeba stihne prodloužit až po Exit 244 a přidat okolní vesnice. Pokud se to nestihne v příštím updatu, tak to bude určitě v tom následujícím 😊

 
MajooouMap děkuje všem fanouškům za přízeň a doufám, že si novou verzi užijete ještě více!
///Majooou_cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

PŘIHLÁŠENÍ
registrace